Rakentaminen15.04.2010

"Meillä menee hyvin"

Starkille valmistettu RAW-lattialastulevy

Starkille valmistettu RAW-lattialastulevy.

Koskisen lastulevyteollisuuden ja Starkin yhteistyö sujuu Starkin tuoteryhmäpäällikkö Seppo Kouvosen mukaan niin hyvin, ettei ulkomaisten toimittajien suuntaan tarvitse katsella.
- Koskisen on pääyhteistyökumppanimme lastulevytuotteissa, joissa lanseerasimme ensimmäisen private label –tuotteemme viime vuoden lopussa. Raw-tuotemerkillä myydään toki muitakin rakennusteollisuuden tuotteitamme, mutta 1800 millimetriä pitkä 600 millimetriä leveä ympäripontattu lattialastulevy oli tuoteryhmään oiva lisä, Starkin tuoteryhmäpäällikkö Seppo Kouvonen kertoo.

Laaja levikki

Koskisen Oy ja Starkki ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Tälläkin hetkellä Koskisen vaneri-, saha- ja lastulevyteollisuuden tuotteita myydään kaikissa Starkin 21 myymälässä ympäri Suomea.

Koskisen lastulevyteollisuuden myyntipäällikkö Tomi Viitasen mukaan Raw-lattilalevyjen valmistusta koskeva yhteistyösopimus allekirjoitettiin viime marraskuussa ja toimitukset käynnistyivät saman tien.

- Koskisen tuotteilla on Starkin myymälöissä varsin hyvä näkyvyys ja valtakunnallisesti kattava peitto. Tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita, ja niillä on meidän lisäksemme myös asiakkaiden hyväksyntä, Seppo Kouvonen toteaa.

Remontoijan unelma

Kouvosen mukaan Raw-lastulevy on remontoijan unelma, sillä se on sopivan pieni ja näppärä yhden ihmisen kannettavaksi. 1800 millimetriä pitkän levyn mahtuu peräkärryyn ja sen kanssa selviää kepeästi ylös kapeastakin portaikosta. Ennen asennusta levyn tulee antaa tasaantua lopullisissa käyttöolosuhteissa muutamia päiviä. Sen jälkeen tee se itse –rakentajan on helppo asentaa levy paikoilleen ja pinnoittaa se joko suoraan muovimatolla tai askeläänierityksellä ja vaikkapa laminaatilla.

- Tuotteena Raw-lattialastulevy on ollut oikein onnistunut, Kouvonen tiivistää.

Starkki

Starkki on osa DT-Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin rakennustarvikkeiden myyjä. DT-Group on osa Wolseley -konsernia, joka puolestaan on maailman suurin LVI-tuotteiden jakelija sekä johtava rakennustarvikkeiden toimittaja rakentaville B2B-asiakkaille pohjois-Amerikassa, Englannissa ja manner-Euroopassa.
Kukin Starkki-yksikkö muodostuu nykyaikaisesta myymälästä, isosta noutopihasta ja yrityspalvelusta. Starkki palvelee rakentajia, remontoijia ja saneeraajia 21 yksikössä eri puolilla Suomea ja työllistää noin 1000 henkilöä.

Raw-lattialastulevypaketti

Raw-lattialastulevypaketti