Rakentaminen15.04.2010

Herralan Talojen kumppaniverkosto kattaa kaikki rakentamisen palvelut

Herrala Talojen talomestari Petri Salminen

Herrala Talojen talomestari Petri Salminen

Koskisen taloteollisuuden yhteistyöyritykset ovat alan luotettavimpia palvelun tarjoajia. Uudellamaalla toimivan kumppaniverkoston kaltainen tiivis yhteenliittymä on rakenteilla kaikille Herrala Talojen markkina-alueille.

Uudenmaan alueella toimivan, yli 50 yhteistyöyrityksen kumppaniverkosto kattaa kaikki rakentamisen palvelut aina perustusten tekemisestä pihasuunnitteluun asti.Herrala Talojen talomestari Petri Salminen sanoo kumppaniverkoston tarjoavan rakentajalle asiantuntijapalveluja kaikkiin rakentamisen vaiheisiin.

- Jos rakentaja tarvitsee projektiinsa esimerkiksi vastaavan mestarin tai kirvesmiehen, niin hänen tarvitsee vain soittaa talomestarille. Talomestari kartoittaa yhdessä rakentajan kanssa tilanteen ja on yhteydessä kumppaniverkostoon kuuluvaan ammattilaiseen.

Tarvittaessa omakotitalo rakentuu kumppaneiden avulla aina avaimet käteen – valmiuteen asti.

- Kumppaniverkoston hyödyntäminen on rakentajalle myös kustannustehokas ratkaisu. Jos rakentajalla on osaamista johonkin tiettyyn työvaiheeseen, hän voi tehdä sen itse ja palkata ammattilaisen vain niihin hommiin, joihin omat taidot eivät riitä, Salminen selventää.

Kokeneita ammattilaisia

Parhaillaan Herrala Talot rakentaa kumppaniverkostoa Lahden talousalueelle. Kevään aikana työ polkaistaan käyntiin myös Turussa ja Tampereella. Petri Salmisen mukaan kumppaniyrityksiksi on ollut runsaasti halukkaita. Verkostoon kelpuutetaan silti mukaan vain luotettavia ja kokeneita toimijoita.

- Vaikka kumppanit ovatkin Herrala Talojen välittämiä, vastaavat he itsenäisesti mm. työnsä hinnoittelusta. Kumppaneiden kannalta hyvin hoidettu työ on luonnollisestikin paras markkinointikanava, sillä puskaradio toimii sekä Herralan Talojen ja sitä kautta muiden rakentajien suuntaan. Herrala Talojen luottamus kumppaniverkoston yrityksiin on korkealla. Sitä kuvastaa Herrala Talojen Kuopion asuntomessuille nouseva kohde, joka rakentuu kumppaniverkoston avulla.

Kumppaniverkosto

Suunnittelupalvelut

-         arkkitehti

-         pääsuunnittelija

-         LVI-suunnittelu

-         sähkösuunnittelu

-         perustussuunnittelu

-         sisustussuunnittelu

-         pihasuunnittelu

Urakoitsijat

-         maaurakointi

-         maaperätutkimus

-         kirvesmiehet

-         tasoitetyöt

-         lattiavalu

-         LVIS-urakoitsijat

Myös

-         kustannusarviot

-         kalusteet ja koneet

-         energiatodistukset

-         tarvehankinnat

-         vastaava mestari


Valoisa ja avara messutalo Valo

Valoisa ja avara messutalo Valo