Rakentaminen03.06.2015

VTT:n tuotesertifikaatti Koskisen rakennuselementeille

Kaikki Koskisen tarjoamat vakioratkaisun mukaiset seinä-, välipohja- ja kattoelementit on sertifioitu – kohteen koosta riippumatta

Kaikki Koskisen tarjoamat vakioratkaisun mukaiset seinä-, välipohja- ja kattoelementit on sertifioitu – kohteen koosta riippumatta

Haastavien puurakentamisen kohteiden yleistyessä Koskisen Taloteollisuus laajensi jo olemassa olleen Herrala elementtisertifikaatin kattamaan seinä-, välipohja- ja kattoelementtitoimituksia pientaloista kerrostaloihin.

Laadunvalvonta kaiken keskiössä

Koskisen taloteollisuuden rakennuselementeille on myönnetty toukokuussa VTT:n tuotesertifikaatti. Herrala-pientalojen rakennuselementit ovat olleet sertifioituja jo vuodesta 2000 lähtien, mutta nyt kaikki Koskisen tarjoamat vakioratkaisun mukaiset seinä-, välipohja- ja kattoelementit on sertifioitu – kohteen koosta riippumatta.

VTT tutustuu vuosittain Koskisen taloteollisuuden sisäiseen laadunvalvontaan varmistaakseen, että Koskisen taloteollisuus toimii VTT:n tuotesertifikaatin edellyttämällä tavalla. Sertifikaatista selviää mm. vakiorakennuselementtien rakenne, valmistustapa ja ominaisuudet sekä tietysti elementeille asetetut vaatimukset. Koskisen Oy on yrityksenä sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja turvallisesti, joten sertifioidut tuotteet tukevat myös osaltaan tätä tavoitetta.

Haastavien kohteiden elementit mukaan sertifikaattiin

- Kaikentyyppiset kohteet oli tärkeää saada sertifikaatin piiriin, koska haastavia ammattilaiskohteita tulee koko ajan lisää, kertoo tekninen päällikkö Janne Inkinen Koskiselta.
- Puurakentaminen yleistyy kovaa vauhtia julkisissa rakennuksissa. Se näkyy selkeästi talotehtaan tilauskannassa, josta ammattilaiskohteet kattavat nykyisin yli puolet.

Tästä lähtien käytännössä lähes kaikki uudis- ja korjausrakentamisessa sekä laajennuksissa käytettävät Koskisen elementit ovat sertifioituja – aivan erityisiä asiakaskohtaisia sovellutuksia lukuun ottamatta. Haastavimpienkin kohteiden asiakkaat voivat varauksettomasti luottaa Koskisen toimittamien puuelementtien ensiluokkaiseen laatuun.