Puunjalostus27.06.2018

Uusi ohutvanerilevyinnovaatio kunnioittaa koivun luonnollista kauneutta

KoskiPly eco transparent on erittäin ohut vanerilevy huonekaluihin ja sisustukseen.

KoskiPly eco transparent on erittäin ohut vanerilevy huonekaluihin ja sisustukseen.

Koskisen uusi innovaatio, KoskiPly eco transparent on vahva ja kestävä valmiiksi pintakäsitelty ohutvanerilevy suomalaisesta koivusta. Sen erikoisuutena on ohut, vain 5 mm paksuinen rakenne, jonka ansiosta vanerilevy on erityisen kevyt ja siro. 

Vanerilevyn pintakäsittely on tehty koivuviilun luonnollista kauneutta kunnioittaen. Paneelin molemmat puolet on päällystetty ympäristöystävällisellä ECOCOLOURilla ja lisäksi ne on pinnoitettu kestävällä läpinäkyvällä melamiinikalvolla. Tämä parantaa pinnan ominaisuuksia muodostaen levylle sileän ja kestävän pinnan, joka on samalla hajuton ja likaa kestävä. Pintakäsittelyn värikirjo on laaja, tuotetta on saatavilla viiden varastovärin lisäksi myös useissa kirkkaissa ja inspiroivissa erikoisväreissä. 

KoskiPly eco transparent on dekoratiivinen tuote, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi kalusteiden, pienesineiden ja lelujen valmistuksessa. “Olemme ajatelleet, että tätä voisi käyttää jopa taideteoksissa”, Koskisen tuotekehitysasiantuntija Timo Eskelinen visioi.  

Käyttövalmista KoskiPly eco transparent -vanerilevyä on helppo työstää tavanomaisilla puuntyöstökoneilla. Tuote sopii erinomaisesti myös laserleikattavaksi ja CNC-työstöihin. “Näin ohuita huonekaluvanereita ei ole juuri ollut saatavilla. Tuote on silti sen verran paksu ja luja, että siitä voi tehdä jopa pöydänkin”, Timo Eskelinen kertoo. KoskiPly eco transparent onkin ihanteellinen materiaali esimerkiksi huonekalu- ja puusepänteollisuudelle sekä seinäpaneelille. Kevyt rakenne tuo helpon käsittelyn lisäksi säästöä painossa, joka näkyy suoraan esimerkiksi rahtikustannuksissa.

Kiinnostuitko? Haluatko tilata näytepalat? Me autamme! Kerro hieman tarkemmin tarpeistasi meille.

Haluatko tietää lisää? Tutustu ohutvanerituotteisiimme.