Puunjalostus15.09.2010

Saris luottaa Koskisen laatuun

Koskisen ja Sariksen väki arvioimassa tuotannon vaiheita.

Koskisen ja Sariksen väki arvioimassa tuotannon vaiheita.

Hollantilainen SARIS Aanhangers BV on valmistanut SARIS-perävaunuja ja hevoskärryjä yli 50 vuoden ajan. SARIS-perävaunut ja kärryt on tarkoitettu vaativaan tai ammattilaiskäyttöön. Ne ovat järeitä ja niiden viimeistely on huippuluokkaa.

Koskisen vaneriteollisuudelle Saris on yksi merkittävistä pitkäaikaisista asiakkaista. Anna-Maaret Roppolan mukaan kumppanuus on kestänyt jo 13 vuoden ajan. Haasteitakin on esiintynyt aika-ajoin, sillä Saris on vaativa ja hyvin vanerituotteet tunteva asiakas.

- Yhteistyömme on aina ollut hyvin avointa ja mutkatonta. Mikäli tuotteiden laadussa on jotakin reklamoitavaa, selvitämme yhdessä, mistä ongelma saattaisi johtua, Koskisen vaneriteollisuuden laatupäällikkö Anna-Maaret Roppola sanoo.

Kesäkuun puolessa välissä Saris oli Koskisella auditoimassa vanerin tuotantoa. Sariksen laatupäällikkö Arno van der Stappen oli erityisen kiinnostunut KoskiFuturan liimausprosessista ja laadunvalvonnasta. Lisäksi käytiin läpi huomiot ja palautteet sekä niihin liittyvät mahdolliset korjaavat toimenpiteet.

- Olemme oikein tyytyväisiä yhteistyöhömme. Koskisella on rento ja mukava ilmapiiri ja se on meille tärkeää, sesongista riippuen 80-125 henkeä työllistävän ja noin 40 miljoonan liikevaihdolla pyörivän yrityksen ostopäällikkö Jos Staal toteaa.