Puunjalostus13.10.2017

Pakettiautojen sisätilojen ratkaisuihin erikoistunut KORE sai uudet tuotantotilat

KORE:n uuden tuotantolaitoksen ansiosta asiakkaille voidaan taata nopeammat toimitukset.

KORE:n uuden tuotantolaitoksen ansiosta asiakkaille voidaan taata nopeammat toimitukset.

Pakettiautojen sisätilojen sisustamiseen erikoistuneen Koskisen KORE-liiketoiminnan uudet tuotantotilat valmistuivat Puolan Toporowissa.  - Uusi tuotantolaitos mahdollistaa tuotannon kasvattamisen jopa kolminkertaiseksi vuoden 2018 aikana, mikä taas takaa entistä nopeammat toimitukset asiakkaille myhäilee KORE:n ja Puolan myynnin johtaja Mikko Tarula.

Koskisen KORE-liiketoiminnan uusi tehdaslaajennus ja koneasennukset valmistuivat syksyn aikana Puolan Toporowissa. Myös tuotantoa on jo päästy siirtämään uusiin tiloihin; seinälevyjen valmistus on jo aloitettu uusissa tiloissa ja lattialevyjen työstö alkaa viikolla 45. Uusi halli on yhteydessä vanhoihin tiloihin, joten siirtymisestä ei aiheudu tuotantokatkoksia tai häiriöitä asiakkaiden toimituksiin. Uusiin tuotantotiloihin päätettiin investoida, koska pakettiautojen sisustusratkaisujen kysynnän ja KORE:n tuotannon kasvaessa vanhat tilat kävivät ahtaiksi. Laajennus mahdollistaa nopeammat toimitusajat asiakkaille sekä tuotantokapasiteetin nostamisen uudelle tasolle.

- Uudet, isommat tilat sekä modernit tuotantokoneet mahdollistavat tuotantomäärien kasvattamisen jopa kaksin- tai kolminkertaiseksi vuonna 2018. Investoinnin yhtenä päätavoitteena oli myös tilaus-toimitusprosessin nopeuttaminen ja materiaalihukan pienentäminen hyödyntäen uusinta tekniikkaa, kertoo Tarula.

KORE valmistaa räätälöityjä ja asennusvalmiita lattia- ja seinälevyjä sekä pyöräkoteloiden suojia pakettiautojen sisustukseen.

KORE valmistaa räätälöityjä ja asennusvalmiita lattia- ja seinälevyjä sekä pyöräkoteloiden suojia pakettiautojen sisustukseen.

Uuden tuotantolaitoksen rakennusprojekti ja koneasennukset etenivät suunnitelmien mukaan, vaikka kesällä koettiinkin haastava tilanne juuri ennen uusien tilojen valmistumista; rakennustyöt rajoittivat osittain tuotantoa myös vanhoissa tiloissa, mikä aiheutti toimituksiin valitettavia viivästyksiä. Tällä hetkellä toimitusajat ovat palautuneet kutakuinkin normaaleiksi.

- Erityiskiitos kaikille KORE-asiakkaille, joiden kanssa yhteistyössä olemme pystyneet kehittämään tuotteita ja palvelujamme vastaamaan asiakastarpeita. Lupaamme, että kehitys jatkuu ja tulemme nopeuttamaan ja kehittämään tilaus- ja tuotantoprosessia merkittävästi tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, kiittelee Tarula.

Koskisen KORE tarjoaa asiakkailleen valmiita ratkaisuja kevyiden kuljetusvälineiden kuten pakettiautojen sisustukseen.  Tuotevalikoimasta löytyvät mm. valmiiksi työstetyt ja asennusvalmiit lattia- ja seinälevyt sekä pyöräkoteloiden suojat eri automerkeille. Tutustu KORE-tuotteisiin ja palveluihin kore.koskisen.com.