Puunjalostus09.01.2012

Koskisen tuo markkinoille uuden sukupolven koivuviilun

Sisustukseen ja huonekaluihin soveltuvan vanerilevyn voi pinnoittaa keväästä alkaen aivan uudenlaisella koivuviilulla. Monien käyttökohteiden KoskiBirchUp coloured voidaan liimata millaiselle vanerille tahansa ja toimittaa asiakkaille tarvittaessa valmiiksi melamiinilla pinnoitettuna.

Koskisen tuotepäällikön Tomi Kivistön mukaan KoskiBirchUp coloured –viilua on saatavana koivun värisenä sekä muutamilla väripaletin perusväreillä sävytettynä. Myös asiakaskohtaisia toiveita on mahdollista täyttää, mikäli tilaus on kooltaan riittävän suuri. Viilut ovat läpivärjättyjä joka mahdollistaa värillisten versioiden tekemisen.

- KoskiBirchUpin colouredin kaltaisen teknisen viilun käyttäminen on meille aivan uutta. Aiempi BirchUp –tuotteemme on sahattu soiroiksi ja liimattu levyksi. Viilutetulla versiolla ei ole samanlaisia ongelmia elämisen kanssa kuin massiivisella Birch-Upilla.

KoskiBirchUp coloured –viilu voidaan toimittaa monissa väreissä ja se voidaan liimata minkä tahansa asiakkaan haluaman vanerilevyn tai myös lastulevyn päälle. Levyt toimitetaan joko raakana tai valmiiksi melamiinilla pinnoitettuina, jonka jälkeen ne ovat heti valmiita käyttöön.

Tomi Kivistön mukaan KoskiBirchUp coloured tulee myyntiin kevään kuluessa. Sitä ennen muutama onnekas saa uutuustuotteen testattavakseen.

- Tuotteen testaamisesta kiinnostuneet asiakkaat voivat ottaa sähköpostitse yhteyttä minuun, Kivistö päättää.