Puunjalostus09.01.2012

Koskisen sahatavara vahvistaa Immon kuormalavoja

Immo ja Laila Pitkänen työskentelevät omassa yrityksessään. Järvenpääläinen Immon Lava Oy korjaa yli 200 000 puista fin- ja eur-kuormalavaa vuodessa. Kuormalavoja vahvistaa Koskisen vankka ja tasalaatuinen sahatavara.   Immon Lava Oy:n omistaja ja yrittäjä Immo Pitkänen perusti yrityksensä vuonna

Immo ja Laila Pitkänen työskentelevät omassa yrityksessään.

Järvenpääläinen Immon Lava Oy korjaa yli 200 000 puista fin- ja eur-kuormalavaa vuodessa. Kuormalavoja vahvistaa Koskisen vankka ja tasalaatuinen sahatavara.

 Immon Lava Oy:n omistaja ja yrittäjä Immo Pitkänen perusti yrityksensä vuonna 2000.Tukkuliikkeiden käyttämiä, puisia fin-ja eur-kuormalavoja korjaava yritys työllistää omistaja pariskunnan lisäksi kahdeksan työntekijää.

- Olin edellisessä työssäni paljon tekemisissä tukkuliikkeiden kanssa ja huomasin, kuinka paljon he tarvitsivat kuormalavoille korjaajaa. Siitä se ajatus sitten lähti, Immo Pitkänen kertoo.

Koskisen ja Immon Lava Oy:n yhteistyö käynnistyi vuonna 2005. Immon säännöllisesti tilaama järeä kuusisahatavara leikataan määrämittaan omalla puuntyöstökoneella Järvenpään hallilla.

- Vaimoni Laila vastaa koneen käyttämisestä, Immo kehaisee.

Laatu kohdillaan

Immo Pitkäsen mukaan yhteistyö Koskisen ja myyntipäällikkö Jorma Metsolan kanssa on sujunut mainiosti.

- Olen tyytyväinen sekä palveluun että puutavaran laatuun. Kummassakaan ei ole ollut koskaan moittimista.

Inspecta Sertifiointi Oy tarkistaa Immon kuormalavojen korjauksen ja siihen käytettävän puutavaran laadun sekä kosteuden säännöllisesti.

- Puutavaran paksuus ei saa heittää kahta milliä enempää ja puun kosteuden on oltava alle 20 prosenttia. Koskisen sahatavarassa kummastakaan ei tarvitse kantaa huolta, koska luvut ovat aina olleet kohdallaan, Immo toteaa.