Puunjalostus06.06.2018

Koskisen ohutvaneriteollisuuden uusi KoskiPly laser vastaa stanssausteollisuuden haasteisiin

KoskiPly laser on erinomainen tuote esimerkiksi korkealaatuiseen ja tarkkuutta vaativaan tarrastanssaukseen.

KoskiPly laser on erinomainen tuote esimerkiksi korkealaatuiseen ja tarkkuutta vaativaan tarrastanssaukseen.

Koskisen tuoteperheen uuden tulokkaan, KoskiPly laserin kehitystyössä on ollut mukana stanssiammattilaisia, jotka ovat saaneet yhteistyön aikana äänensä kuuluviin. Uudella levyinnovaatiolla onkin tuotu ratkaisuja levyn pysymiseen suorana haastavien stanssaustöiden aikana. “Tämä on erinomainen tuote esimerkiksi korkealaatuiseen ja tarkkuutta vaativaan tarrastanssaukseen”, kertoo Business Manager Heikki Kiesilä Koskisen ohulevyteollisuudesta. “KoskiPly laser on kestävä ja mittatarkka pitkiin sarjoihin”, Kiesilä lisää.  

“Olemme KoskiPly laserilla ratkaisseet stanssaustöille tyypillisiä ongelmia levyn suorana pysymisessä”, Kiesilä kertoo. Ohuista 0,3 millimetrin viiluista tehty levy kestää koviakin lämmönnousuja eikä elä käytössä. KoskiPly laser -levyn tukeva rakenne tekee siitä myös pitkäikäisen ja kestävän ratkaisun. “Levy on mittapysyvä ja tasapainoinen kaikkiin kolmeen suuntaan. Se pitää mittansa asiakkaan tuotannossa.” 

“Levyjen pinnoitus edesauttaa työkaluun liimattavien osien, terien sekä kumien pysymisen paikoillaan”, Kiesilä kertoo. Pinnoituksen ansioista KoskiPly laser on helppo pitää puhtaana. Vakiopinnoite hopealaminaatin lisäksi levyt voidaan päällystää muilla kestävillä pinnoitteilla, kuten muoveilla, laminaateilla ja kalvoilla. Pyynnöstä KoskiPly laser -levyjä saa myös ilman pinnoitetta.  

Kiesilä kertoo KoskiPly laserin eduiksi myös jatkuvan saatavuuden. “Pystymme toimittamaan levyjä ihan ympäri maailmaa”, Kiesilä lupaa. 

Kiinnostuitko? Haluatko tilata näytepalat? Me autamme! Kerro hieman tarkemmin tarpeistasi meille.

Haluatko tietää lisää? Tutustu ohutvanerituotteisiimme.