Puunjalostus23.05.2011

Kore-levyjen tuoteperhe laajenee

Valmiiksi suunnitellut ja työstetyt asennusvalmiit Koskisen Kore-tuotteet kevyisiin kuljetusvälineisiin.

Valmiiksi suunnitellut ja työstetyt asennusvalmiit Koskisen Kore-tuotteet kevyisiin kuljetusvälineisiin.

Koskisen levyteollisuuden viimeisin tuoteuutuus, kevyiden kuljetusvälineiden tarpeisiin suunniteltu, valmiiksi työstetty ja asennusvalmis lattia- ja seinälevy Kore on lyömässä itsensä mainiosti läpi markkinoilla.

Yhden pakettiautomallin lattiasta liikkeelle lähtenyt tuotekehitys on edennyt siten, että nyt Koskisella on tarjota testattu lattiaratkaisu suurimpaan osaan pakettiautoista.

- Useita uusia asiakkaita on löytynyt ja ensimmäiset lattiatoimitukset on tehty, Koren tuotekehityksen parissa työskentelevä Jarmo Ahonen kertoo.

- Seinälevyjen kehitys on vielä kesken, mutta kuluvan vuoden aikana saamme niitäkin mukaan valikoimaan, hän jatkaa.

Valtavasti potentiaalia

Jarmo Ahosen mukaan kevyiden kuljetusvälineiden lattia- ja seinälevyissä on Koskisen näkökulmasta valtavasti mahdollisuuksia ja kasvupotentiaalia.

- Nyt kun tietty perustaso on Kore-levyjen osalta saavutettu, kehitys voi vasta alkaa. Tuotekehitys on ollut tähän asti teknisten piirustusten tekemistä eri automalleihin. Jatkossa voimme keskittyä itse tuotteeseen ja sen kehittämiseen, Ahonen iloitsee.

Kore-levyjen myyntipäällikkö Michael Hoffman kertoo tuotteen asiakaskunnan koostuvan tällä hetkellä lähinnä pakettiautojen varustelijoista Suomessa ja Euroopassa. Uutena kohderyhmänä ovat jakeluautokaluston omistajat ja pakettiautojen valmistajat. Kore-levyistä valmistettu lattia on esitelty hiljattain mm. Fordin pakettiautossa Birminghamin autonäyttelyssä.
 
- Myynnin kasvattamisen näkökulmasta meidän tulee suunnata voimavarojamme aktiivisen tuotekehityksen lisäksi myös tuotteen ympärille rakennettaviin lisäpalveluihin sekä nopeisiin toimituksiin. Tuotekehitys on oikeastaan päässyt vasta hyvään vauhtiin ja siinä on vielä runsaasti mahdollisuuksia tuoteinnovaatioille, Hoffman linjaa.

Menestystarinaa rakentamassa

Koskisen kansainvälisyyden ansiosta Koreen liittyvissä kysymyksissä on helppo asioida paikallisen edustuston kanssa, joita Koskisella on useissa eri maissa. Michael Hoffmann muistuttaa Koskisen olevan Koren kanssa vielä taipaleen alussa.

- Kevyiden kuljetusvälineiden sisustamisen markkinat ovat olleet olemassa jo pitkään. Olemme uusi toimija uuden tuotteen kera markkinoilla, jossa jokaisella kivellä on jo oma kolonsa. Uskomme kuitenkin vahvasti, että meillä on kaikki mahdollisuudet rakentaa Koresta todellinen menetystarina, Hoffman päättää.