Puunjalostus15.09.2010

Kore: kevyiden kuljetusvälineiden verhoilun mullistava tuoteuutuus

Kore tarjoaa valmiin ratkaisun pakettiautojen sisustukseen.

Kore tarjoaa valmiin ratkaisun pakettiautojen sisustukseen.

Kore on Koskisen vaneriteollisuuden viimeisin tuoteuutuus. Se on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa valmiiksi työstetty ja asennusvalmis lattia- ja seinälevyjä kevyiden kuljetusvälineiden tarpeisiin. Kore-tuotteiden valmistus ja laatu on valvottu metsästä aina toimitukseemme asti.

- Olemme tällä hetkellä ainoa kansainvälinen työstettyjen ja asennusvalmiiden kevyiden kuljetusvälineiden lattia- ja seinälevy asiantuntija, jolla on taustallaa oma tuotekehitys ja erinomainen vaneriosaaminen. Nämä takaavat sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia palveluja ennen muita, Koskisen vaneriteollisuuden kuljetusvälineiden liiketoiminta-alueen kehittäjä Michael Hoffmann toteaa.

Hoffmannin mukaan idea vanerilevyjen jatkokäsittelystä syntyi vuonna 2008. Kuluvan vuoden alussa hanke sai uuden sysäyksen.

- Tarkoituksenamme on luoda uusi standardi kevyiden kuljetusvälineiden vanerituotteillemme. Olemme kehittäneet piirrustuksia ja ohjelmia CNC-työstöä varten, mikä oli aikaa vievä prosessi, sillä kaikki asennettavaksi tarkoitetut tuotteet oli tarkastettava yksitellen. Kiitos kansainvälisten kumppaneidemme ja oman projektiryhmämme, voimme tarjota asiakkaillemme uusia, asennusvalmiita tuotteita jo tämän vuoden aikana, Hoffmann iloitsee.

Valikoima laajenee

Michael Hoffmann sanoo, että tänä vuonna markkinoille syyskuun lopussa lanseerattavat ensimmäiset Kore-tuotteet ovat vasta esimakua tulevasta.

- Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja kuljetusvälineteollisuuden tarpeisiin. Koren valmislevyvalikoima tulee kattamaan kaikki markkinoilla olevat ja tulevat pakettiautomallit. Kore on jo nyt täysin asennusvalmis levy ja jatkokehityksen myötä tulemme tarjoamaan lisäpalveluja mm. asennukseen. Jo nyt Koren levyjä ei tarvitse ruuvata kiinni auton runkoon, mikä säästää aikaa, ehkäisee ruostumista ja säilyttää valmistajan tuotetakuun ennallaan.

Yleisesti ottaen Kore-tuotteiden potentiaaliset asiakkaat ovat myös tavalliset kuluttajat, mutta tulemme tarjoamaan uutta palveluamme ensisijaisesti kevyiden kuljetusvälineiden verhoiluliikkeille, jotka suojaavat tai verhoilevat uudelleen pakettiauton sisäpinnat, valmistajille, jälleenmyyjille ja korjaamoille. Michael Hoffmann uskoo vahvasti Koren menestykseen markkinoilla.

- Kore-levyt on valmistettu laadultaan erinomaisesta Koskisen vanerista ja ne työstetään valmiiksi huippuunsa hiotulla CNC-tekniikalla. Verhoilulevyt on helppo asentaa ja niiden toimituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan informaation ja ohjeet sekä tarvittavat lisävarusteet asennusta varten, Hoffmann sanoo ja jatkaa:

- Koska koko Kore-tuotteiden tuotantoprosessi on omissa käsissämme, asiakas voi olla varma, että hän saa yhtä laadukkaita ja korkeatasoisia Kore-levyjä, ostipa hän ne mistäpäin maailmaa tahansa.

Joustavaa ja nopeaa palvelua

Koskisen kansainvälisyyden ansiosta Koreen liittyvissä kysymyksissä on helppo asioida paikallisen edustuston kanssa, joita Koskisella on 15 Euroopan maan lisäksi myös Yhdysvalloissa. Michael Hoffmann sanoo Koskisen olevan Koren kanssa vielä taipaleen alussa, mutta uskoo siitä rakentuvan lyhyessä ajassa merkittävän toimijan kansainvälisille markkinoille.

- Aiomme rakentaa kevyiden kuljetusvälineiden asiakkaillemme tuote- ja palvelukonseptin, jossa kaikki tarvittava on niin sanoakseni yhdessä paketissa. Siten voimme palvella asiakasta joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.  

Koskisen Kore esitellään ensimmäisen kerran kansainvälisillä kuljetusvälinemessuilla IAA:ssa Saksan Hannoverissa 23 - 30.9. 2010.

Pakettiauto sisustettuna vaneriverhoilulla ja laatikostolla.

Pakettiauto sisustettuna vaneriverhoilulla ja laatikostolla.