Oma koti17.02.2016

Herrala Fiksu – muuttuu perheesi tarpeiden mukaan

Herrala Fiksu –malliston suunnittelussa on myös otettu huomioon ekologisuus ja energiatehokkuus.

Herrala Fiksu –malliston suunnittelussa on myös otettu huomioon ekologisuus ja energiatehokkuus.

Koskisen taloteollisuuden Herrala lanseerasi tammikuun lopussa uuden malliston Herrala Fiksun, jonka talot mukautuvat asukkaiden elämäntilanteen mukaan.

Uusi mallisto edustaa modernia, skandinaavista asumista. Malliston talojen neliöt ja rakennuskustannukset sopivat erityisesti tiiviiseen kaupunkiasumiseen.

- Herrala Fiksu –mallisto syntyi ideasta tarjota laadukkaita ja kompakteja omakotitaloja tavallisille ihmisille. Halusimme suunnitella pieniä suuria koteja, jotka muuntuvat ja elävät asukkaiden mukana kaikissa elämänvaiheissa, kuvailee Herralan arkkitehti ja malliston pääsuunnittelija Osmo Knaapi.

Herrala Fiksu -malliston talon pohjapiirros.

Herrala Fiksu -malliston talon pohjapiirros.

Muunneltava ja ekologinen vaihtoehto erikokoisille tonteille

Herrala Fiksu –mallisto koostuu kahdesta perusmallista, yhdestä helposti muunneltavasti lisäosasta ja näitä yhdistävästä katetusta tai lasitetusta terassista. Muunneltava lisäosa on helppo muokata huonekaluilla kajoamatta kiinteisiin kalusteisiin. Erillisrakennus voi olla työ- ja vierashuone, teinien valtakunta, ylellinen kotikylpylä tai vaikkapa vuokrayksiö tai senioriasunto.

Fiksu-malliston perusosat ovat joko avarat kaksikerroksiset, joissa riittää tilaa kahdessa kerroksessa isommallekin perheelle. Yksikerroksiset mallit taas ovat kompakteja yhden makuuhuoneen taloja, jotka sopivat pienelle tontille.

Herrala Fiksu –malliston suunnittelussa on myös otettu huomioon ekologisuus ja energiatehokkuus. Mallisto mahdollistaa uusiutuvien energialähteiden tehokkaan hyödyntämisen. Taloissa on varattu paikat aurinkokennoille ja sadevesien viivästysaltaat toimivat myös koriste- ja kasteluvesialtaina.

Malliston talot saatavana Herralan Maksimi –talopakettina

Herralan Fiksu –malliston talot, kuten muutkin Herralan valikoimiin kuuluvat talopaketit on mahdollista tilata Herralan Maksimi –toimitusvaihtoehdolla. Maksimi on levyvalmis talopaketti, joka kuitenkin antaa mahdollisuuden räätälöidä kodista itsensä näköisen.

- Maksimi on joustavampi vaihtoehto kuin perinteinen muuttovalmis talopaketti. Talon ostaja voi päättää itse kaikki kotinsa pintamateriaalit ja valita haluamansa sisustusratkaisut tinkimättä kuitenkaan helppoudesta, kertoo Herralan myynnistä vastaava taloteollisuuden johtaja Juha Kohonen.

Lisätietoja Herrala Fiksu –mallistosta täältä.