Oma koti10.06.2015

Herrala elokuvan tähtenä

Ollaan vapaita on kotimainen musiikkielokuva, jonka pääosassa nähdään kotimaisen näyttelijäkaartin parhaimmistoa ja yhden rooleista tekee Herralan talo. Voit voittaa liput Lahden kutsuvierasnäytökseen Herralan Facebook-sivulla.

Suomen ykkösnimet mukana elokuvassa

Herralan talo toimii osan aikaa hyväntuulisen elokuvan näyttämönä, johon musiikkia ovat kirjoittaneet mm. Olavi Uusivirta, Sanni, Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Kerkko Koskinen. Päärooleissa nähdään Herralan lisäksi mm. Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen ja Anu Sinisalo.

Ollaan vapaita kertoo kolmikymppisestä Seljasta (Maria Ylipää), joka on antanut teiniraskautensa tuloksena syntyneen lapsen pois adoptiossa. Myöhemmin 16-vuotiaaksi varttunut poika (Johannes Brotherus) ilmaantuu Seljan ovelle, ja äiti ja poika joutuvat arvioimaan elämänsä uudelleen. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 7.8, ja sen ikäraja on 12 vuotta. Katso traileri tästä.

Voita liput kutsuvierasnäytökseen

Voit voittaa liput elokuvan Lahden kutsuvierasnäytökseen Herralan Facebook-sivuilla. Näytös järjestetään Lahden Finnkinossa keskiviikkona 5.8.

Elokuussa tulee kuluneeksi 40 vuotta ensimmäisen Herrala-talon pystytyksestä. Herralalla on siis suurempikin syy juhlaan! 

Voita Herralan kisasta liput Ollaan vapaita -elokuvan kutsuvierasnäytökseen