Konserni15.04.2010

Stossel Holding & Assets, Israel

Amit Stossel (vasemmalla) ja toinen omistaja Ilan Stossel

Amit Stossel (vasemmalla) ja toinen omistaja, veli, Ilan Stossel.

Stossel Holding & Assets perustettiin 50 vuotta sitten sahatavaran maahantuontia varten. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Haifassa, josta tuotteita jaellaan koko Israelin ja Palestiinan alueelle.

Stossel on alueensa markkinajohtaja sekä volyymeissa että tuotteiden laadussa. Stosselin markkinaosuus Israelissa on tällä hetkellä havu- ja mäntysahatavarassa n. 28-30 prosenttia. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sillä on 17 työntekijää.

Stossel on Koskisen asiakas mänty- ja sahatavaran hankinnassa. Yhtiö markkinoi ja myy Koskisen sahateollisuuden tuotteita sadoille asiakkailleen ympäri Lähi-itää. Stosselin tuotevalikoima on painottunut erikoistuotteisiin, joita heidän asiakkaansa hyödyntävät mm. kattoihin, lattioihin, terasseihin jne.

Vaikka hintaneuvottelut ovat olleet välillä hyvinkin tiukkoja on Koskisen ja Stosselin yhteyistyö ollut hyvää ja läheistä jo pitkän aikaa.

- Koskisen tuotteet ovat muita hinnakkaampia, mutta arvostamme yhtiön palvelualttiutta ja joustavuutta toimituksissa sekä laajaa tuotevalikoimaa, jolla pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin , sanoo Amit Stossel, toimitusjohtaja Stossel Holding & Assets.