Konserni17.01.2011

Koskisen uusi Benelux-Germany myyntiedustusto Saksaan

Nico de Veer, Benelux-Saksa myyntiedustuston vetäjä.

Nico de Veer, Benelux-Saksa myyntiedustuston vetäjä.

Koskisen myyntivolyymiltaan suurimmat edustustot, Hollanti ja Saksa, yhdistivät voimansa vuoden vaihteessa. Uusi myyntiedustusto sijaitsee Saksan Gronaussa ja sen vetovastuussa on kokenut myyntipäällikkö Nico de Veer.

 - Yhdistymisen takana oli halu keskittää olemassa olevia resursseja ja tehostaa toimintaamme. Saksan myyntiedustusto kaipasi lisää henkilöstöä myyntiin ja niiden tukitoimintoihin, kun taas Hollannin edustusto tuli toimeen puolipäiväisellä myyntisihteerillä. Yhdistämällä edustustot saimme monipuolistettua osaamistamme ja lisää tehokkuutta toimintaamme. Samalla pystymme jakamaan eri liiketoiminta-alueisiin ja asiakkuuksiin painottunutta osaamistamme ja hyödyntämään sitä myynnissä. Sen lisäksi isomman yksikön vetäminen on minulle itsellenikin mieluisa haaste, Nico de Veer kertoo.

Soita: 0800-KOSKISEN

Koskisen uusi Benelux-Germany myyntiedustusto sijaitsee Saksan Gronaussa.

- Myyntiedustuston uusi puhelinnumero on: 0800-KOSKISEN. Se on kansainvälinen numero, johon voi soittaa kaikista Koskisen Keski-Euroopan maista: Itävallasta, Belgiasta, Saksasta, Hollannista ja Sveitsistä, Nico De Veer ohjeistaa.
Keski-Euroopan myyntiedustustossa työskentelevät päivittäin Matthias Findeisen, Kerstin Koens ja Anja Neumann.

- Anja ja Kerstin tekevät 50-prosenttista työaikaa. He ovat saksalaisia, mutta puhuvat sujuvasti myös hollantia. Minä työskentelen toimistolla parina päivänä viikossa. Myyntipäälliköt Ralf Haverkamp, Jörg Peters ja Marcel Doesburg työskentelevät kotitoimistoistaan käsin, Nico de Veer kertoo ja vakuuttaa yhdistetyn myyntiedustuston näyttäytyvän asiakkaille aiempaa tehokkaampana asiakaspalveluna, joka näkyy myös positiivisina tuloksina.