Konserni14.01.2013

Herralan brändi uudistui

Herralan uudet verkkosivut

Herralan uudet verkkosivut

Herrala pudotti nimensä lopusta talot-sanan pois ja kirkasti visuaalisen ilmeensä. Omakotivalmistaja lupaa jatkossa entistäkin kattavampaa palvelua, jossa asiakas saa elämänsä talon aiempaa vaivattomammin.

Herralan selkeä ja raikas visuaalinen ilme näkyy muun muassa logossa sekä uusituilla nettisivuilla, joilta omakotitalon rakentamista harkitseva löytää aiempaa helpommin kaiken tarvitsemansa tiedon elämänsä talon rakentamiseen.

- Halusimme pois pelkästä talokirja-ajattelusta, jossa suunnittelun lähtökohtana toimii valmiin talon pohjapiirros. Elämäsi talo 300 minuutissa –palvelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeista ja lähtökohdista. Mitä paremmin pystymme kartoittamaan rakentajan tarpeet, sitä sutjakammin pääsemme suunnittelussa eteenpäin, sanoo Koskisen taloteollisuuden johtaja Juha Kohonen.

Kohosen mukaan joustavan tuotannon ja hyvän suunnitteluosaamisen ansiosta yksilöllisesti suunniteltu koti ei ole sen hintavampi kuin talokirjasta bongattu valmis pohja.

- Herralan suunnittelemat talomallit ovat omien kokeneiden arkkitehtiemme suunnittelemia ja edustavat alansa huippua talopaketeissa sekä tilan käytöltä että ulkonäöltä. Meiltä löytyy erinomaisia ratkaisuja kaikkiin rakentamisen tarpeisiin.

Neljä vaihetta elämänsä taloon

Suomen kokeneimpiin talovalmistajiin lähes 40-vuotisen historian pohjalta lukeutuvan Herralan uusi palvelukonsepti lupaa helppoa ja mutkatonta rakentamista. Palvelu käsittää neljä selkeää vaihetta, joista jokainen vie projektia eteenpäin kohti unelmien kotia. Herralan taloedustaja on rakentajan apuna ja tukena kaikissa talosuunnittelun vaiheissa.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan rakentajan tarpeet, toiveet ja budjetti sekä tontin asettamat vaatimukset, käydään läpi talomalleja läpi ja ideoidaan yhdessä. Toisessa vaiheessa rakentaja saa ehdotuksen talovaihtoehdoista, joista hän voi valita itselleen parhaiten soveltuvan talomallin. Kolmannessa vaiheessa rakentaja saa tarkennetun suunnitelman, joka sisältää pohjaratkaisuehdotuksen ja ulkokuvat sekä tarkan kustannuslaskelman. Samalla allekirjoitetaan sopimus. Viimeisellä eli neljännellä tapaamisella tilausvahvistus käydään vielä läpi ja tarkennetaan projektin aikataulutus.

Lopputulos voi olla mitä tahansa hartiapankkirakentamisen tai avaimet käteen rakennettavan valmistalon väliltä.

- Oma koti on enemmän kuin osiensa summa, sillä sen tunnearvoa ei voi mitata rahassa. Uuden palvelukonseptimme tarkoitus on varmistaa, että jokainen elämänsä suurinta hankintaa tekemässä oleva saa tismalleen toivomansa kodin, Juha Kohonen toteaa.