Konserni15.09.2010

Citius, altius, fortius

Pekka Päkkilä, Koskisen toimitusjohtaja.

Pekka Päkkilä, Koskisen toimitusjohtaja.

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin on kaikille tuttu olympialiikkeen motto, joka on jo yli vuosisadan ajan innoittanut urheilijoita ympäri maailmaa pyrkimään aina parempiin suorituksiin. Yli vuosisadan ajan on myös Koskisen Oy pyrkinyt jatkuvasti kehittämään toimintaansa, ja työ jatkuu.

Voiko satavuotias olla edelleen ketterä ja uudistuva? Kyllä voi - se on asennekysymys. Koskisen arvoihin ja toimintaan on aina kuulunut asiakkaiden liiketoiminnan ja prosessien ymmärtäminen, ja ratkaisujen luominen näihin tarpeisiin. Tuotteet, ratkaisut ja niihin liittyvät palvelut tehdään yhdessä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Vaikka markkinat jähmettyivät taantuman myötä, niin me Koskisella emme pysähtyneet. Kilpailu on kovaa, ja olemmekin pyrkineet soveltamaan olympialiikkeen mottoa toimintaamme. Kehitämme toimintaamme ja palveluamme nopeammaksi, laatua korkeammalle ja panostamme voimakkaammin tuotteiden kehitykseen. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa muodostamme voittavan joukkueen. Väännämme laman selälleen ja puskemme kasvuun vauhtia!

Pekka Päkkilä - Koskisen uusi toimitusjohtaja

Pekka Päkkilä, 49, aloitti Koskisen toimitusjohtajana 3.5.2010. Koskiselle Päkkilä tuli Konecranesilta, jossa hän on toiminut erilaisissa myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä.

- Olen työskennellyt urani pörssiyhtiössä ja odotan mielenkiinnolla kasvollisen perheomisteisen yrityksen parissa työskentelyä. Koskisella on selkeä ydinosaaminen, laaja tuotetarjonta ja kansainvälinen toimintaympäristö. Koskisessa on potentiaalia, toteaa Päkkilä.

Nykyinen toimitusjohtaja, Markku Lähteenmäki, jatkaa Koskisen varatoimitusjohtajana.